DURK'S DOGSNACKS EN WOLFHALLA
                                                     
                                                        "Zonder dat we op zoek waren vonden we elkaar"


Puur en Natuurlijk

In het Snuffelbos maken ze gebruik van een natuurlijke omgeving, zo veel mogelijk natuurlijke materialen en maken ze zich sterk voor natuurlijk gedrag. Een afgezette en omheinde oase van 4000 vierkante meter in het bos. Een plek om individueel vrij te snuffelen en ontdekken. Een omgeving waarin het natuurlijke gedrag van je hond gestimuleerd wordt en je zelf tot rust kan komen. Hierbij maken ze ook gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke geursporen en snacks. Het Snuffelbos is tijdens jouw bezoek, niet voor anderen toegankelijk. Oftewel: quality time pur sang.

En daar sluit Durk’s prachtig bij aan. Want immers: het belangrijkste uitgangspunt van Durk's is weten wat je geeft. Pure en eerlijke hondensnacks, die ook qua formaat en diersoort matchen bij de honden van het Snuffelbos. Mag jouw hond alleen konijn? Of is er een gevoeligheid voor kip? Samen zorgen wij ervoor dat er ‘op maat’ naar hartenlust gesnuffeld kan worden.

Kom jij ook voor een heerlijke rustgevende wandeling en mentaal uitdagende Sniffari in een veilige, omheinde en natuurlijke omgeving met eerlijke, pure en passende snacks? Dan ontvangen zij je graag!

Speciaal voor nieuwe Snuffelbos bezoekers heeft Durk's een tas ontworpen met álles wat je nodig hebt: Een fijne kortingscode voor het Snuffelbos en alle info over het Snuffelbos vóór je komst, lekkere trainers (naar persoonlijke wens samengesteld) om thuis alvast op Sniffari te gaan én een kauwsnack om na bezoek van het Snuffelbos lekker het koppie mee leeg te maken om vervolgens zalig te kunnen dromen over alle avonturen. 

Nieuwsgierig geworden naar deze fijne plek? Hier kan je alles lezen over Wolfhalla's Snuffelbos. Wil je een snuffelbos sessie boeken? Neem dan even contact op met mij of Marra.


 
E-mailen
Info